Kurser – utbildningar i
personlig och andlig utveckling

Alla utbildningar sker i balans, för både kropp och själ och med fötterna på Jorden. Hos mig lär du dig tydliga tekniker och kunskap om hur och varför de ska användas. 

Små elevgrupper – alla får den plats de behöver

Jag arbetar med små elevgrupper där alla elever får den plats de behöver, både med tanke på social distansering men också med stor plats för frågor och samtal.

De kurser jag erbjuder ser du här, vid varje kurs finns en länk till HelhetsCentrum med mer info och pris.

När du vill boka plats

Kontakta mig eller boka online – Välkommen!

HELHETSHEALING

Den stora skillnaden mellan Helhetshealing och andra healingtekniker är att här får du lära dig att använda din egen kraft och styrka. Du lär dig utföra behandlingarna med kunskap, i balans, säkerhet och trygghet.

Din kunskap byggs upp i den takt du är redo att hantera den. Du väljer själv om du vill gå en eller flera kurser. Det finns också möjlighet för vidareutbildning till Helhetsterapeut.


Hos mig kan du boka:

  • Helhetshealing steg I
  • Helhetshealing steg II
  • Helhetshealing steg III

KANALISERING

Grundkursen är för nybörjare och här krävs inga förkunskaper. Efter denna kan du gå fortsättningskurser och lära dig kontakta andras guider, ”rensa hus” använda pekare och pendel eller samtala med naturväsen som tomtar, älvor eller devor.

Dessa kurser hjälper dig framåt i din personliga och andliga utveckling samtidigt som de är spännande och med många nya möten …

Hos mig kan du boka:

  • Kanalisering steg I
  • Kanalisering steg 2

REGRESSION – TIDIGARE LIV

Lär dig att leda klienter i regression eller till tidigare liv som det många gånger handlar om. Det innebär att vi hjälper en klient att föras (oftast) bakåt, men ibland även framåt i tiden. Vi låter klientens själ styra och välja vad som är viktigt för klienten att uppleva “just nu”.

Vi tränar mycket och lägger ner mycket tid på etik, teknik och regelverk för att du efteråt ska kunna genomföra trygga och säkra regressioner. Vi använder inte hypnos.

Hos mig kan du boka:

  • Diplomerad Regressionsterapeut

MEDITATIONER

Hjärtmeditationen – vår meditationsteknik för att leva från ditt hjärta

Varför blir ditt liv bättre när du lever från ditt hjärta?
Att kunna leva från hjärtat – på riktigt, hjälper dig att stanna kvar i din inre balans och välmående, även när livet är tufft runt omkring dig.

I vår utbildning i meditation får du tydliga, enkla och effektiva verktyg som är väl beprövade. Vi vet att de fungerar – tusentals deltagare har bekräftat det genom åren.

Hos mig kan du boka:

  • 4 steg till bättre balans med meditation

DIN EGEN DAG

Ge dig själv, eller någon du tycker om, en alldeles egen personlig kursdag!

Mellan kl 10 – 15 är det Din dag för personlig utveckling. Du väljer det du vill titta närmare på, som t.ex vilket är ditt nästa steg i livet eller vad det är som skaver inom dig och du inte får rätt på.

Det ingår en av mina behandlingar som du väljer själv (det går även att välja en hjärtprocess).

Pris 2.500 kr

Kontakta mig för mer information och bokning

Se mina kommande kurser

Tack för att du delar sidan!